ОСТАННІ НОВИНИ

Львів'ян кличуть змагатися на музичному батлі

|

Завтра, 24 серпня, з 19.00 до 21.00 у ресторані-клубі Partyfon (ТЦ Роксолана) відбудеться музичний проект «Lviv Music Battle» (Музичні бої Львова). Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

музика

Метою проекту є підтримувати та розвивати талановитих музикантів, популяризувати маловідомі гурти та підвищувати рівень музичної культури в Україні.

Змагання для музикантів, репертуар, вік, кількість учасників, інструментальні склади, стилі не мають обмежень та є найрізноманітнішими, усі охочі музиканти можуть позмагатись за 1 місце.

Учасники матимуть змогу знайти свою публіку, проявити себе, отримати об’єктивну оцінку від професіоналів та глядачів.

Змагання триватимуть протягом 3 турів: відбіркових, півфінал та фінал, тобто, команда, яка виграє, буде виступати тричі. Змагання у межах туру будуть проводитись із інтервалом у 2 тижні.

Переможець отримає грошовий фонд  для подальшого розвитку групи, виступ на одному з найвідоміших  фестивалів Західної України.

План змагання: 3 гурти виконують по 3 пісні: відомий хіт; пісня української групи/музиканта; пісня на вибір(авторська).

Журі та публіка обирають переможця, який проходить у наступний тур.

Після оголошення переможця буде музичний джем (імпровізований виступ музикантів, журі, глядачів на одній сцені, тих творів, які всі знають та хочуть зіграти).

Фото: sinatra.kiev.ua

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *