ОСТАННІ НОВИНИ

Демобілізовані АТОшники на Львівщині не поспішають влаштовуватися на роботу

|

У Львові та області бійці АТО не спішать влаштовуватись на роботу через низькі зарплати. Про це сьогодні, 23 березня, повідомив керівних обласного Центру зайнятості Василь Барилюк, передає кореспондент Львівського порталу.

робота

За словами посадовця, у Львові на обліку центру зайнятості стоїть велика кількість бійців АТО, які не спішать йти на роботу, бо отримують немалу суму виплат.

«Більше 1700 учасників АТО у нас вже перебувало на обліку. З працевлаштуванням тут важко, оскільки заробітна плата, яку вони отримували за місцем служби суттєво відрізняється від того, що ми можемо запропонувати. Бо отримували вони 6-7 тисяч гривень. Вакансії, якими ми оперуємо, це 2 -2,5 тис. грн. зарплати, відповідно вони перебувають на обліку довший період, бо мають змогу отримувати близько 5 тисяч виплати»,- розповів В. Барилюк.

Також він додав, що досить часто бійці АТО відкривають свій власний бізнес.

«І поки є та можливість отримувати більше, вони заліковуються, налагоджують домашні справи. Тим не менше, приходить період, коли треба працевлаштовуватися. За цей період (період АТО) ми працевлаштували більше 280 осіб, з них 98 започаткували власну справу», – зазначив посадовець.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *