ОСТАННІ НОВИНИ

Затримали крадія обладнання з підприємства

|

На Львівщині поліцейські встановили особу зловмисника, причетного до крадіжки обладнання з підприємства. Викрадені свердлильний станок та електродвигун вилучили та повернули власникам. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області.

За даними відомства, у Стрийський відділ поліції, 20 березня, з заявою про крадіжку звернувся директор одного з підприємств, розташованих у одному з сіл району. Чоловік повідомив, що з приміщення цеху було викрадено електродвигун від фрезерного станка та свердлильний станок. Загальну суму збитків, завданих підприємству, заявник оцінив у дев’ятнадцять тисяч гривень.

На місці працювала слідчо-оперативна група. Як встановили правоохоронці, зловмисник проник у приміщення цеху, пошкодивши кілька віконних секцій. До скоєння злочину причетний 50-річний мешканець сусіднього села. Речові докази, викрадене обладнання, правоохоронці вилучили та повернули власнику.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження. Санкція статті передбачає до шести років позбавлення волі. Проводиться досудове розслідування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *