ОСТАННІ НОВИНИ

У зоні АТО на фугасі підірвалася БМП: є жертви

|

За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих серед українських військовослужбовців немає, 3 – отримали поранення (внаслідок підриву БМП-2 на фугасі).Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі РНБО.

22-03

За словами речника адміністрації Президента України з питань АТО полковника Олександра Мотузяника, на Луганському напрямку вчора було спокійно.

Своєю чергою  на Донецькому напрямку мнулої доби наші позиції двічі були обстріляні з мінометів (у Луганському та Авдіївці), тричі – снайперами НЗФ (у Майорську, Ленінському та Невельському). Загалом по всьому фронту тривають бойові дії низької інтенсивності (здебільшого у другій половині доби). Всього за минулу добу на Донецькому напрямку відбувся 21 ворожий обстріл.

«На Маріупольському напрямку вчора вранці українські війська відбили напад ворожої ДРГ у складі до 10 бойовиків. Інцидент стався між Новотроїцьким та Докучаєвськом. Пізніше на цих же рубежах оборони бойовики здійснили серію обстрілів наших позицій. Окрім цього, ворог порушив режим тиші у Мар’їнці та Широкиному. Всього за минулу добу на Маріупольському напрямку відбулося 6 ворожих обстрілів і 1 бойове зіткнення», – повідомив Мотузяник.

Фото: РНБО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *