ОСТАННІ НОВИНИ

Підприємці Львівщини пікетують прокуратуру

|

Учасники пікету вимагають звільнення з-під варти Андрія Федоренка, передає кореспондент Львівського порталу з місця події.

DSC_2447

За словами голови Комітету підприємців Львівщини Андрія Гринчука, розслідування у справі Андрія Федоренка тягнеться вже вісім років, проте лише зараз його чомусь взяли під варту та призначили нереальний для виплати розмір застави.

DSC_2481

«Протягом довгих восьми років Андрій Федоренко не пропустив жодного допиту, не чинив жодних перешкод слідству. Проте лише чомусь зараз його взяли під варту та призначили заставу у розмірі 6 мільйонів 800 тисяч гривень, яку виплатити нереально», – сказав він.

DSC_2437

 

Також Гринчук зауважив, що підприємці не розуміють логіки прокуратури, адже застави Єфремова та «діамантового прокурора» Корнійця набагато менші.

DSC_2477

«Скандальному «діамантовому прокуророві призначили заставу у розмірі 3,2 мільйона гривень, а керманичу «регіоналів» Єфремову – 61 тисячу гривень. Я вже мовчу про керівника Вінницької поліції Шевцова, якого відпустили просто так. Де логіка? Де справедливість?», – обурюється він.

DSC_2441

Згодом до пікетувальників вийшли представники прокуратури та запросили ініціативну групу у громадську приймальню для отримання вимог підприємців.

DSC_2453

Фото: Ярослав Сиваківський

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *