Львівські правоохоронці впіймали злодія, який «обчистив» на залізниці чоловіка

|

У Львові правоохоронці викрили зловмисника, який на залізничному вокзалі обікрав мешканця Харківщини. Як виявилося, пасажира «обчистив» мешканець Стрия, з котрим той познайомився на вокзалі. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

x_38df644e

Так, 20 березня у Залізничний відділ поліції із заявою про крадіжку звернувся 25-річний мешканець Харківської області. Чоловік повідомив, що зранку, коли він перебував у кімнаті відпочинку для пасажирів залізниці, у нього викрали особисті речі, а саме – ноутбук, мобільний телефон та гроші у сумі сім тисяч гривень.

«За словами потерпілого, на вокзалі він познайомився з чоловіком, котрий вказав йому дорогу до кімнати відпочинку. Там він заснув, а коли прокинувся, виявив, що знайомий втік, прихопивши з собою його речі», – повідомив заступник начальника Залізничного відділу поліції підполковник поліції Роман Білик.

За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (крадіжка) ККУ. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – позбавлення волі до трьох років.

Як встановили правоохоронці, до скоєння крадіжки причетний 35-річний раніше судимий мешканець міста Стрий. Проводиться досудове розслідування.

Фото: lvivyanin88.blogspot.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *