ОСТАННІ НОВИНИ

У зоні АТО загинув військовий, ще троє отримали поранення

|

За минулу добу внаслідок бойових дій один українських військовослужбовець загинув, ще трьох було поранено. Про це повідомляє ІАЦ РНБО, передає кореспондент Львівського порталу.

ATO

«На Луганському напрямку було спокійно.

Донецький напрямок

Через вчорашній візит місії ОБСЄ у район Авдіївки та Ясинуватої інтенсивність бойових дій на цьому напрямку значно знизилася. Натомість тривають масштабні обстріли позицій сил АТО у Луганському і Зайцевому.

За минулу добу у цих двох гарячих точках по наших позиціях було випущено понад 200 мін з 82-мм та 120-мм мінометів. В районі Донецького аеропорту наші військові двічі потрапили під снайперський вогонь.

Всього за минулу добу на Донецькому напрямку відбулося 27 обстрілів НЗФ (кожен третій – з важкого озброєння).

За інформацією ДПСУ, вчора пізно ввечері під ворожий обстріл потрапила зведена міжвідомча мобільна група по боротьбі з незаконним переміщенням товарів через лінію зіткнення. Інцидент стався у Бахмутському районі Донецької області. Вогонь НЗФ вівся зі стрілецької зброї, зокрема – зі снайперської гвинтівки.

Також під ворожий обстріл потрапив цивільний вантажний автомобіль; поранено водія.

Маріупольський напрямок

Ворог 7 разів застосував міномети (у Новотроїцькому, Водяному та Широкиному). Також в ході обстрілів противник використовував БМП та снайперів. Через активізацію ворога на цьому напрямку сили АТО неодноразово відкривали вогонь у відповідь.

Всього за минулу добу на Маріупольському напрямку ворог здійснив 15 обстрілів позицій українських військ (кожен другий – з важкого озброєння).

За минулу добу внаслідок бойових дій 1 українських військовослужбовець загинув, 3 – було поранено», – йдеться в повідомленні.

Фото: соціальні мережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *