ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові виявили тіло чоловіка з перерізаною горлянкою

|

У Львові на території підприємства знайдено тіло чоловіка без ознак життя. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації ГУ НП у Львівській області.

тіло

Сьогодні, 18 березня, о 4.45 на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення від чергового лікаря швидкої медичної допомоги про те, що у приміщенні підприємства, розташованого на території Залізничного району Львова, від ножових поранень помер чоловік.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Встановлено, що один з працівників, прийшовши зранку на роботу, виявив тіло чоловіка без ознак життя з різаною раною в області горла. Загиблий – 50-річний львів’янин, працівник підприємства.

За попередніми даними, чоловік вчинив самогубство. За цим фактом відкрито кримінальне провадження ч.1 ст.115 (умисне вбивство) з приміткою «самогубство» КК України. Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.

Правоохоронці проводять досудове розслідування у кримінальному провадженні за статтею «умисне вбивство» з приміткою «самогубство».

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *