ОСТАННІ НОВИНИ

Підприємства області співпрацюватимуть з Іраном та Канадою

|

На Львівщині планують нарощувати виробничі потужності Стрийського вагонобудівного та Львівського локомотиворемонтного заводів. Зокрема, ці підприємства отримали шанс налагодити економічну співпрацю з Іраном та Канадою. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

заводи

Про це йшлось на зустрічі голови Львівської облдержадміністрації Олега Синютки з виконувачем обов’язків голови правління ПАТ «Українська залізниця» Олександром Завгороднім та в.о. керівника Регіональної філії «Львівська залізниця» Іваном Груником.

Керівник «Укрзалізниці» повідомив, що 25 березня на Львівщину з візитом прибуває директор у країнах Центральної і Східної Європи канадійської компанії Bombardier – однієї з провідних компаній у світі з виробництва тепловозів, електровозів та іншої продукції.

«Я сподіваюся, що ми досягнемо домовленостей з іноземними партнерами щодо збільшення виробничих потужностей наших заводів. Для нас це важливо, адже це забезпечить багато робочих місць», – зазначив Олег Синютка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *