ОСТАННІ НОВИНИ

До кінця року Львів стане зеленою столицею України

|

У Львові планують висадити дві тисячі дерев протягом 2016 року. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради.

дерева

Так, нещодавно на вулиці Вітовського були проведені роботи із висадження чотирьох нових кленів. Саджанці виростили власними зусиллями в ЛКП «Зелений Львів», внаслідок чого вдалося здешевити вартість робіт.

Зараз завершується планування щодо висадження зелених насаджень у Львові на 2016 рік. Початок робіт запланований на квітень.

«У планах на цей рік посадити дві тисячі дерев. На це виділено 1 млн. 100 тис. грн., з них 500 тис. департаменту містобудування (забезпечення парків), а також по 100 тис. грн. кожній районній адміністрації Львова», – розповів начальник управління екології та благоустрою ЛМР Андрій Галушка.

За минулий рік вдалося безперешкодно зробити рядові посадки двох тисяч крупномірних саджанців. Роботи такого масштабу було проведено вперше за останні майже 20 років. Останній раз такий результат Львів продемонстрував ще 1998 року.

«Завдання зараз – зберегти високий показник, і згідно з фінансуванням та плануванням, зробити це цілком можливо», – додав Андрій Галушка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *