ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові оштрафували п’яного водія без прав, що повертався додому після святкування 8 березня

|

П’яний чоловік без водійський прав взяв бус у друга аби доїхати додому, проте його затримали патрульні. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львова.

1

На вулиці Городоцькій,179 патрульні помітили автомобіль Volkswagen Transporter, який поїхав на червоне і до того ж маневрував дорогою. Поліцейські одразу вирушили за порушником. Водночас на це авто вказав і інший водій-учасник руху.

На вимогу поліцейських через гучномовець зупинитися водій виїхав за зупинку громадського транспорту і заїхав на бордюр. За кермом сидів чоловік, який ледь зміг розмовляти з патрульними. Водій-очевидець написав пояснення, що їхав за ним і бачив як той виїжджав на газони і на тротуари.

Порушник розповів, що їде із Винник, де святкував з другом восьме березня. Документів при чоловікові не було. Авто він позичив у друга, бо маршрутка довго не їхала. Водійського посвідчення у водія ніколи не було. Перевірка на пристрої драгер встановила – 2.01 проміле.

Аби виписати адмінматеріали, за паспоротом порушника з’їздили додому, де на чоловіка чекала дружина з двома дітьми. На 25-річного водія складено протокол за керування автомобілем у нетверезому стані, а також винесено постанови за порушення правил дорожнього руху та за керування без водійського посвідчення.

Фото: соціальні мережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *