ОСТАННІ НОВИНИ

Цьогоріч «залатають» дороги Шевченківського району міста

|

Як поінформували у Шевченківській районній адміністрації, в цьому році на території району ремонтуватимуть ділянки доріг, де покриття зруйноване вщент. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради.

дорога

Зокрема, нове дорожнє покриття влаштують на вулицях Біберовича, Бузиновій, Вербовій, Волошковій, Кирилівській, Кортумівка, Порічковій, Сеньковича, Татарбунарській, Творчій, Уманській, Хмільовій, Шкільній тощо.

Також відремонтують хідники на вул.Величковського, 4, 10, 16-18, 36, вул.Ветеранів, вул.Грекова, вул.Грінченка, 2а, 4, вул.Зустрічній, вул.Лінкольна, 51, вул.Мазепи, 7а-9а, вул.Очаківській, вул.Погідній та вул.Ю.Липи, 10. Заплановано закінчити ремонт тротуару на вул.Мазепи, 11а-13а.

Окрім того планують провести капітальний ремонт дворових територій на вул.Шевченка, 358-360, вул.Масарика, 12 та закінчити роботи на вул.Лінкольна, 45-47.

В цьому році на ремонт доріг, хідників, дворів та на облаштування громадських просторів Шевченківській районній адміністрації з бюджету розвитку виділили 29, 402 млн грн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *