ОСТАННІ НОВИНИ

Саакашвілі створює політпартію і йде на вибори?

|

Губернатор Одеси Міхеіл Саакашвілі має намір створити політичну партію і взяти участь у виборах до Верховної Ради.

саакашвілі

Про це на своїй сторінці у Facebook написав заступник Саакашвілі Саша Боровик, передає кореспондент Львівського порталу.

“Скоро у нас буде політична програма, по суті, – передвиборча. Це буде правоцентристська, фіскально-консервативна і соціально-ліберальна програма. Ми хочемо побудувати демократичну, європейську партійну організацію, в якій лідери вибиралися б демократичним шляхом”, – заявив він.

Водночас Боровик різко розкритикував нинішню політичну еліту України, нагадавши, що президент Петро Порошенко був одним із батьків-засновників Партії регіонів, працював у МЗС та Мінекономіки, а Яценюк – “постсовдепівський політик і бюрократ, який був і в НБУ, і в парламенті”.

“Так само збудовані їхні команди. Якщо ви подивитесь секретаріат Кабміну, це всі “старі” люди. Те ж і в їхніх партіях. Якщо дивитися на премайданівські партії, на БПП, – на 25% це регіонали. В НФ – відщепенці від БЮТу”, – додав він.

Як відомо, в останні місяці Саакашвілі активно розкручує свій “Рух за очищення”, зокрема, шляхом організації Антикорупційних форумів у різних містах України.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *