ОСТАННІ НОВИНИ

У Шегинях прикордонники розказують громадянам про корупцію

|

Сьогодні в пункті пропуску «Шегині», що на Львівщині прикордонники закликали громадян, що подорожують через державний кордон спільно боротися із проявами корупції, основне гасло сьогоденного кордону – «Україна вільна від корупції». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Мостиського прикордонного загону.

prykordonnuk_PHL_2

Правоохоронці західного кордону продовжили акцію, що нещодавно пройшла у міжнародних аеропортах «Бориспіль» та «Львів» також і в автомобільних пунктах пропуску через кордон. Разом із представниками райдержадміністрації та головою села Шегині, представниками ветеранської організації прикордонники Мостищини роздавали подорожуючим спеціальні флаєри, на яких вісьмома мовами держав-сусідів України розміщено заклик нетерпимості до корупції. Громадянам ще раз було наголошено, що це ганебне явище – проблема яка стосується усіх, адже не пропонуючи хабара посадовцю, громадянин особистим прикладом спонукає його до законності. Розпочнемо з себе зазначали учасники акції, натомість подорожуючі висловлювали слова підтримки та вітали такі заходи на кордоні.

Незалежно від посади та звання, у разі виявлення ознак корупційних правопорушень, особи притягуються до кримінальної, адміністративної, цивільно-правової та дисциплінарної відповідальності у встановленому законом порядку. Головною складовою образу прикордонника нової формації є беззаперечна нетерпимість протиправним та корупційним діям.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *