ОСТАННІ НОВИНИ

У зоні АТО терористи використовують танки

|

Учора, 10 березня, терористичні угруповання тричі використали танки, а також продовжили обстріли сил АТО із стрілецької зброї та гранатометів. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО, передає кореспондент Львівського порталу.

танк

«Кремлівські найманці не припиняють обстріли позицій українських воїнів, нехтуючи будь-якими домовленостями щодо деескалації конфлікту на Донбасі. Дедалі частіше бойовики ведуть вогонь по наших позиціях з забороненої зброї, а саме танків та мінометів.

Найгарячішою та найнебезпечнішою на Донецькому напрямку залишається Авдіївка. Протягом доби російські терористи здійснили 6 мінометних обстрілів позицій українських бійців, а о 19.30 тричі вів вогонь танк.

По опорних пунктах поблизу Зайцевого вівся снайперський обстріл та вогонь з гранатометів та кулеметів великого калібру.

На околицях Донецька в Пісках та Опитному бойовики з великокаліберних кулеметів, гранатометів та стрілецької зброї вели вогонь по опорних пунктах сил АТО.

На Маріупольському напрямку укріплення ЗСУ поруч Широкіного російські терористи обстріляли з 120 мм мінометів та великокаліберних кулеметів, а позиції поблизу Гнутового з мінометів калібру 82 мм.

В районі Мар’їнки позиції обстрілював ворожий снайпер та вівся вогонь з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Близько 23.00 поблизу Троїцького спостерігачем виявлено пересування ДРГ в кількості 5 чоловік. Українські бійці відкрили вогонь та змусили ворога відійти.

Протягом минулої доби зафіксовано 47 обстрілів позицій сил АТО», – йдеться в повідомленні.

Фото: соціальні мережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *