ОСТАННІ НОВИНИ

Через недбалість посадовця вирубано дерев на три мільйони

|

На Львівщині засуджено інженера лісгоспу, через недбалість якого вирубано деревини на суму три мільйони гривень. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури у Львівській області.

dereva

Посадовець неправомірно виписав лісорубний квиток на здійснення суцільної лісовідновної рубки, при тому, що такі роботи матеріалами лісовпорядкування передбачені не були, а саме насадження не досягло віку стиглості для вирубування.

У подальшому вказаний лісорубний квиток також було підписано керівником лісогосподарського підприємства, на підставі чого зрубано більше 600 дерев різних порід та спричинено шкоду лісовому господарству на суму понад 3 мільйони гривень.

У ході досудового розслідування у цьому провадженні заготовлена на лісосіці деревина була арештована та за рішенням слідчого судді, з метою недопущення її псування, реалізована лісгоспом.

За вчинення зазначеного злочину інженеру судом призначено покарання у виді позбавлення волі строком на 3 роки з позбавленням права обіймати певні посади строком на 2 роки, штраф та встановлення іспитового терміну на рік.

Вирок суду законної сили ще не набув.

Фото: korrespondent.net

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *