ОСТАННІ НОВИНИ

Російські найманці в Україні «воюють» за амністію та гроші, - СБУ

|

На Луганщині в районі міста Щастя співробітники Служби безпеки України спільно з військовослужбовцями Збройних сил затримали російського найманця з терористичної організації «ЛНР». Про це повідомляє прес-служба СБУ, передає Львівський портал.

1

2

Як повідомили у прес-службі, Владислав Кондалов на прізвисько «Самара» зареєстрований у місті Новокуйбишевськ (РФ). Затриманий має багате кримінальне минуле – чотири судимості та 16 років ув’язнення. У вересні 2014 року він погодився на пропозицію російських спецслужб приєднатися до незаконних збройних формувань терористів на сході України в обмін на «чисті» документи без відміток про судимості та винагороду у 15 тисяч доларів США.

Однак, «руський мір» виявився трошки іншим. Грошей російський найманець так і не дочекався, розчарувався в «Новоросії» та її лідерах, залишив своє банд формування і здався у полон українським військовим.

Наразі тривають невідкладні оперативно-слідчі дії для відкриття кримінального провадження за ст. 258-3 (участь у терористичній організації) Кримінального кодексу України.

Фото і відео: mediarnbo.org

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *