ОСТАННІ НОВИНИ

Під час бойових дій у зоні АТО загинув український воїн, ще один поранений

|

За минулу добу внаслідок бойових дій 1 український військовослужбовець загинув, 1 – отримав поранення. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі РНБО.

10-03

Як зазначив речник  адміністрації Президента України з питань АТО  полковник  Олександр Мотузяник, на Луганському напрямку  вчора було спокійно.

Що стосується Донецького напрямку, то тут, за його словами, найбільш неспокійна обстановка зберігається в Авдіївці та її околицях.Зокрема, вчора ввечері противник відкрив вогонь зі 122-мм артилерії, а також мінометів. Пошкоджено два приватних будинки. Жертв і постраждалих серед цивільних та наших бійців немає.

Водночас Мотузяник наголосив, що другою «гарячою точкою» є селище Луганське на Світлодарській дузі. Противник застосував міномети та бронетехніку, а також вів снайперський вогонь.

«Всього за минулу добу на Донецькому напрямку зафіксовано 42 ворожих обстріли. Спокійних ділянок на фронті від Троїцького до Пісок практично немає», – розповів він.

На Маріупольському напрямку, за словами Мотузяника, обстановка значно спокійніша – 7 ворожих обстрілів за минулу добу. Противник порушив режим тиші у Мар’їнці, Гранітному та Гнутовому.

Фото: РНБО

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *