ОСТАННІ НОВИНИ

П'яний молодик прийшов на дискотеку з гранатою

|

Поліцейсьим 31 січня, близько 23 години надійшло анонімне повідомлення про те, що в Моршині у приміщенні Палацу культури перебуває  чоловік з предметом, схожим на гранату, в руках. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

granata

Правоохоронцям, котрі прибули на місце події, вдалося вивести чоловіка на вулицю – там вибухотехніки вилучили у нього корпус гранати «Ф-1». 30-річний мешканець району пояснив, що цей предмет йому подарував знайомий.

«Чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння. Хтось з людей зауважив у нього в руках гранату та повідомив про це  поліцейських. Зараз ми з’ясовуємо звідки у нього ця річ. Ведеться досудове розслідування, призначено проведення експертизи, яка і визначить чи граната є бойовою. Окремо хочу подякувати  свідомим людям, котрі не залишають такі факти поза увагою»,- розповів начальник Стрийського відділу поліції Іван Малиш.

За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого  ч.1 ст.263 (Незаконнеповодження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) ККУ. Вчинене карається позбавленням волі до семи років.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *