У Львові відкриють ековиставку

|

Державний природознавчий музей та Goethe-Institut в Україні запрошують на виставку «Переосмислення: вчимося у природи». Експонуватимуть її у Музеї (вулиця Театральна, 18) з 23 січня до 12 лютого. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

ековиставка

«Виставка надихає переосмислити ставлення до природи, адже прогрес і захист довкілля не суперечать один одному, а успішність людства тільки зросте при розумному співіснуванні зі стихіями. Тож цією інтерактивною виставкою ми хочемо пробудити інтерес до екологічної тематики, особливо у молодих людей. Кожен розділ виставки представляє одну зі стихій і доповнений захопливими прикладами з біоніки. Ми прагнемо надихнути на зацікавлення екологією та продовжити досліджувати цю тему, як за допомогою нашої тематичної інтернет-сторінки, так і звичайно ж на шкільних заняттях у формі проектів або міждисциплінарної діяльності», – зазначають організатори.

Особливе зацікавлення виставка викличе у поціновувачів німецької мови, адже для шкіл і класів із вивченням німецької на виставці працює спеціальна освітня програма.

Час роботи: вт.-пт. (10.00-17.00), сб.-нд. (11.00-18.00), понеділок – вихідний.

Запис на екологічну екскурсію – за тел.: (067)7893167, Ганна Середюк. Запис на освітню програму з німецької мови: (067)7384305, Ольга Шевчик.

Деталі – на сторінці.

Фото: ЛМР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *