ОСТАННІ НОВИНИ

Доба в АТО минула без бойових втрат для українців

|

За минулу добу внаслідок бойових дій жоден український військовослужбовець не загинув і не був поранений. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі РНБО.

19-01-777x437

За словами речника  адміністрації Президента України з питань АТО  полковник  Олександра Мотузяника, на Луганському напрямку вчора бойові дії не велися.

Що стосується Донецького, то тут тривають бойові дії низької інтенсивності по всьому фронту.

«Противник продовжує використовувати важке озброєння. Зокрема, вчора поблизу Луганського бойовики двічі обстріляли наші укріплення з БМП. Поблизу Красногорівки противник застосував 100-мм гармату «Рапіра» та міномет. У Пісках та Опитному працювали ворожі снайпери. Обстріли зі стрілецької зброї та гранатометів вчора зафіксовано на Світлодарській дузі, поблизу Горлівської агломерації, в районі Донецького аеропорту», – повідомив Мотузяник.

За його словами, на Маріупольському напрямку противник активізувався одразу на кількох ділянках фронту.

«Біля Старогнатівки ворог обстріляв українські позиції з БМП та зенітної установки ЗУ-23-2. Південніше, в районі Лебединського, відбулося 2 мінометних обстріли НЗФ, а також низка дрібніших провокацій. Влучний вогонь у відповідь, який негайно відкрили сили АТО, змусив бойовиків згорнути активність і відступити. У Широкиному ворог також застосував 82-мм міномет та легке озброєння, внаслідок чого відбулася серія перестрілок між українськими військовими та окупантами. Також дрібніші провокації НЗФ відбулися у Красногорівці та Мар’їнці», – зазначив Мотузяник.

Фото: РНБО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *