ОСТАННІ НОВИНИ

На проспекті Свободи розвалюється восени замощена плитка

|

Гранітна плитка, якою в жовтні замостили хідники на проспекті Свободи, почала розвалюватися. Сьогодні її вже можна підняти із тротуару без будь яких зусиль, або перечепитися та травмуватися. Про це свідчить фото, яке опублікували активісти «Варта1», повідомляє кореспондент Львівського порталу.

24
Фото Ореста Залипського

У коментарях під фото люди обурені якістю виконання робіт та іронізують:

«Візьми частинку Львова з собою!», «Дуже зручно виймати і мити», «Смутно дивитись на ту якість. Совість втрачено», «Потрібно було встигнути до виборів! На наступний термін ще раз Садового виберемо, нехай ще чимось здивує», «Сьогодні на проспекті Свободи бачила, як за таку плаваючу плитку турист зашпортався й впав. Камера впала, добре, що не розбилась. Шкода було туриста», «Навряд чи пані Садова прийняла б в себе на подвір’ї таку роботу», «То для наступної революції, в разі чого щоб не виколупувати довго і нудно».

Про те, що ремонт був халявний, Львівський портал повідомляв, ще 22 жовтня, коли проспект Свободи та площа Міцькевича пішли під воду, а гранітну плитку докладали поспіхом. Вже тоді дорога плитка не сходилася по стиках та зрушувалася під ногами.

25

26

Після цього ремонтники почали зривати щойно замощену бруківку на площі Міцкевича, аби виправити провалля дороги. Як бачимо виправити халтурної роботи на бордюрах навіть не намагалися.

27

28

Раніше Львівський портал повідомляв, що у Львові розвалюється щойно відремонтована вулиця Лисенка.

А також опублікували фоторепортаж, як зарили мільйони в калабані на щойно відкритому проспекті Свободи та площі Міцкевича.

За кілька днів по тому у Львові почали зривати щойно замощену бруківку на площі Міцкевича, аби виправити огріхи ремонтників. Вже 3-го листопада на проспекті Свободи  бруківку почали трощити відбійним молотком, бо забули залишити місце для підсвітки вулиці.

Помилки при асфальтуванні дороги також були допущені на Сихові. Після вкладання третього шару асфальту проспект Червоної Калини покрився баюрами.

Фото: Андрій Котенський

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *