ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові підлітки викрали авто кримського активіста

|

Неповнолітні викрали авто, яке львів’янин надав у користування для кримського активіста Енвера Берікова. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львова.

vukralu avtomobil1

Сьогодні, 25 жовтня, патрульні виїхали на вулицю Мазепи на виклик про розпивання алкоголю неповнолітніми. На місці виявилося п’ятеро осіб ,троє з них справді були неповнолітніми. Усі зреагували на зауваження і вилили увесь алкоголь, однак поводилися підозріло, тому патрульні вирішили доставити усіх до райвідділу.

vukralu avtomobil2

 

vukralu avtomobil3

В райвідділі з’ясувалося, що вночі діти викрали автомобіль марки Mercedes-Benz з-під будинку на вулиці Мазепи. Однак далеко вони не змогли втекти і застрягли біля лісосмуги на вулиці Пилипа Орлика, де залишили авто. Патрульні одразу вирушили на місце, де був виявлений автомобіль з розбитими вікнами. За номерами з’ясували власника, який передав знайомому авто у користування. Чоловік ще не знав про викрадення. Ним виявився активіст Крим-Sos Енвер Бекіров. Авто йому надав небайдужий львів’янин для волонтерської діяльності, якою активіст займається більше року.

Фото: соціальні мережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *