ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові презентують колекцію вишиванок з винних корків

|

Сьогодні, 24 жовтня, у Львові на Святі Сиру і Вина відбудеться показ сучасної української вишиванки із винних корків. Унікальні роботи презентує автор і дизайнер Сергій Ткачук у Львівському палаці мистецтв.

еко-вишиванка. Свято Сиру і Вина

«Стильні еко вишиванки – це модне і практичне вбрання на різні фестивалі, ярмарки і свята. Любителі українського народного стилю віддають перевагу носити вишиванку і в будь-який робочий день. Це відмінний предмет гардеробу. Натуральна тканина приємна до тіла, оригінальний, легкий крій дозволяє людині відчувати себе впевнено і комфортно, до того ж сучасна мода «Wine cork style» дозволяє поєднувати вишиванки з джинсами», – зазначає дизайнер.

Винні корки – це ще й гарна можливість взяти участь  розіграші та отримати подарунок від організаторів заходу. Для участі у розіграші потрібно взяти із собою винний корок та написати на ньому контактний номер телефону, своє ім’я, помістити його у скриньку (намет на подвір’ї Палацу мистецтв). Розіграш відбудеться в неділю, 25 жовтня, о 16:00 на головній сцені свята, повіломили Львівському порталу організатори фестивалю.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *