ОСТАННІ НОВИНИ

У суботу будівля Львівської ОДА світитиметься блакитним

|

У суботу, 24 жовтня, будівлю Львівської обласної державної адміністрації  підсвітять блакитним кольором ООН як символ миру та злагоди. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

ЛОДА tsn.ua

За словами заступника директора департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Львівської облдержадміністрації Марії Вагіли, саме 24 жовтня в Україні відзначається Міжнародний день ООН

«Цього дня у 1945 році, після того, як більшість держав-засновників ратифікували договір про створення всесвітнього органу, офіційно створено Організацію Об’єднаних Націй. У 1971 році Генеральна Асамблея Організації Об’єднаних Націй ухвалила резолюцію, в якій вона рекомендувала відзначати цей день як державне свято. Традиційно в цей день у всьому світі підсвічують пам’ятки архітектури, будівлі, скульптури та інші важливі об’єкти міського ландшафту блакитним кольором ООН, а також проводяться зустрічі, дискусії та виставки, присвячені цілям Організації та її досягненням», – зазначила Марія Вагіла.

Обласна державна адміністрація звертається до усіх органів місцевого самоврядування, власників будівель підтримати акцію «Turn the Word UN Blue», щоб підкреслити важливість партнерства заради миру та співпраці.

Фото: tsn.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *