ОСТАННІ НОВИНИ

На вулицях Львова побільшало п’яних водіїв

|

Вчора, 22 жовтня, львівська поліція спіймала чотирьох горе-водіїв у стані алкогольного сп’яніння. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львова.

п'яний водій

На вулиці Повітряній,50, 22 жовтня о 22.30 львів’яни заблокували рух автомобілю ВАЗ 2107 і викликали поліцію. Виявилося, що водій та його пасажир були у стані алкогольного сп’яніння. Цей автомобіль спричинив аварійну ситуацію, виїхавши з провулку на головну дорогу не надав переваги в русі. Спочатку він фактично вперся в один автомобіль, потім дорогу ВАЗу перегородила вантажівка. Небайдужими виявилися перехожі. Вони заблокували авто. Водій використовував авто, як таксі. Спочатку чоловік робив вигляд, що не їхав на цьому автомобілі, потім висловлював претензії, чому його зупинили, а під кінець почав робити акцент на тому що він інвалід. Однак, уникнути відповідальності водієві не вдалося, адже апарат драгер встановив – 1.92 проміле. Людина ледь трималася на ногах.

Інший чоловік, створивши на своєму авто Skoda Octavia аварійну ситуацію на перехресті вулиць Стрийська-Наукова, припаркувався на зупинці громадського транспорту та ліг спати на задньому сидінні. Автомобіль, який «підрізала» Skoda Octavia, змушений був виїхати на зустрічну смугу руху. Водій не відчиняв дверей, однак з-за допомогою потужного ліхтарика, все ж досягли бажаного результату – чоловік вийшов з авто. Від нього було чутно алкоголем. Водій відмовився від перевірок. При свідках було складено три протоколи – за створення аварійної ситуації, за те, що зупинився в недозволеному місці та за стан алкогольного сп’яніння.

ДТП на вулиці Джорджа Вашингтона за участі автомобіля ВАЗ 2109. Водій не впорався з керування і в’їхав у щит. В автівці було ще двоє дівчат. На щастя ніхто не постраждав. Хлопець був у стані алкогольного сп’яніння. Апарат драгер встановив 1.44 проміле. На місце приїхав батько і провів профілактичну бесіду синові. На водія складено два протоколи за ДТП і за водіння автомобілем у нетверезому стані. Водійське посвідчення у хлопця вилучили.

Патрулюючи проспект Червоної Калини, екіпаж помітив, що автомобіль Opel, помітивши поліцію почав тиснути різко на газ. Патрульні вирішили простежити за поведінкою автомобіля і вже на Джорджа Вашингтона авто не зупинилося на знак «Stop» біля залізничного переїзду. Автомобіль одразу зупинили. Водій мав при собі цілу сумку алкоголю і сам був стані алкогольного сп‘яніння – 1.67 проміле. Чоловік працює автослюсарем, казав, що він вперше сів п’яним за кермо і обіцяв, що в останнє. Водійське посвідчення вилучене, протокол за водіння у нетверезому стані складений.

Фото: uapress.info

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *