ОСТАННІ НОВИНИ

До Львова з'їхались туристичні компанії з восьми країн світу

|

Традиційний Львівський міжнародний форум індустрії туризму та гостинності, який 21 жовтня розпочався у Палаці спорту “Україна”, об’єднав рекордну кількість учасників. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

форум туризму та гостинності

На форум прибули понад 100 підприємств, фірм та організацій із 7-ми країн світу та 17-ти українських областей. Зокрема, серед іноземних – компанії із Грузії, Польщі, Італії, Туреччини, Ізраїлю та Словаччини. Цьогоріч тут також вперше представлені Рівненська та Херсонська області.

Зазначимо, що Форум індустрії туризму та гостинності – 2015 триватиме до 23 жовтня. Цьогоріч основним напрямком заходу є популяризація туристичних можливостей та маловідомих об`єктів України, а також демонстрація новітніх досягнень в сфері туристичних послуг та гостинності. Львівський форум охоплює одразу декілька тематичних напрямків: туризм, готельний та ресторанний бізнес, індустрію спорту та розваг.

Зокрема, прийшовши на виставку, можна ознайомитись з наймальовничішими куточками України. Адже на об’єднаних стендах Львівщини, Івано-Франківщини, Закарпаття, Сумщини, Рівненщини, Кіровоградщини, Херсонщини, Запоріжжя, буде представлено визначні та незвідані місця, нові туристичні маршрути.

Відбудеться також безліч цікавих презентацій та семінарів, чемпіонат барменів та конкурс професійних кухарів. Додамо, що під час Форуму індустрії туризму та гостинності також розігруватимуть сертифікати на проживання від готельно-відпочинкового комплексу “Вежа ведмежа” та еко-курорту “ІЗКІ”. Крім цього, туристичний оператор “ВІДВІДАЙ” розіграє серед відвідувачів поїздку на 2-ох осіб.

Детальна програма форуму доступна за посиланням.

Фото: visitkherson.gov.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *