ОСТАННІ НОВИНИ

У Новому Роздолі та Трускавці учасникам АТО не дають земельних ділянок

|

Станом на понеділок, 19 жовтня,  на території Львівської області прийняли рішення про надання 1 998 земельних ділянок під індивідуальне житлове будівництво учасникам антитерористичної операції. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

земельні ділянки

За словами начальника управління архітектури, містобудування та інфраструктурних проектів Львівської облдержадміністрації Володимира Лавріна, найбільше земельних ділянок для учасників АТО виділили у Самбірському районі – 302 та Яворівському районі – 120 наділів. У Пустомитівському та Кам’янка-Бузькому районах учасники АТО отримали по 101 ділянці. У Мостиському районі для бійців АТО знайшли 73 ділянки, Дрогобицькому – 63, Старосамбірському – 48, Стрийському – 47, Перемишлянському – 46, Городоцькому – 40, Сокальському – 37, Буському – 32.

На Радехівщині для учасників бойових дій на сході країни віднайшли 17 наділів, на Бродівщині та Жидачівщині – по 16 ділянок. У Миколаївському районі бійцям АТО надали 13 земельних наділів, у Сколівському – 10, Турківському – 7, Золочівському –  4 та Жовківському – 2.

«Чимало земельних ділянок під індивідуальне будівництво отримали учасники АТО у містах Стрий – 287, Самбір – 281 та Дрогобич – 163. Непогані показники демонструє також Червоноград, де віднайшли 96 наділів для захисників України. У Бориславі учасники АТО отримали 66 ділянок, у Моршині – 10 наділів. Проте є міста, як не надали військовим жодної земельної ділянки: Новий Розділ та Трускавець», – зазначив Володимир Лаврін.

Фото: stanislavske.tv

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *