ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’ян змушують почувати себе гостями, а не господарями міста, - політолог

|

Львів потребує змін, як в політичному руслі, так і у своєму розвитку. У цьому переконаний політолог Петро Жук, про що він заявив у інтерв’ю ІА «Зік», передає кореспондент Львівського порталу.

жук

За словами політолога, час чинна влада міста змушує львів’ян відчувати себе не господарями Львова, а скоріше гостями.

За час правління Садового дуже багато земельних ділянок віддали під забудову. Все-таки наше місто історичне, Львів має зберігати свій стиль, свій характер. Масова забудова часто не відповідає характеру міста, не кажучи вже скільки грошей на цьому відмито та зароблено. І таких проблем – море. Тому, якщо знову буде той самий міський голова, він буде робити з містом все, що схоче. Львів’яни мають відчувати себе в місті господарями, а не гостями, особливо в центрі міста, бо зараз ми почуваємося чужаками», – заявив Петро жук.

Окрім того, він додав, що Львів потребує зовсім інших змін, ніж ті, які провадить чинний мер.

«Це ключове питання для Львова – чи залишиться теперішній міський голова на посаді чи прийде хтось новий. Кажуть, що Садовий зробив багато доброго, особливо перед виборами – почав дороги ремонтувати. Але потрібно задуматися, наскільки ось ці дрібні справи зроблені ним перед виборами важливіші за глобальні зміни, які потребує Львів», – сказав Петро Жук.

Фото: ЗІК

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *