ОСТАННІ НОВИНИ

Мешканці Городка сиділи без світла більше доби через дії забудовника

|

Забудовник Качмарський М.В. своїми діями на дві години позбавив електро-постачання  споживачів м.Городка, с.Черляни, с.Керниця, а 74 споживачі — були без світла більше доби.   Про це Львівському порталу повідомили у відділі взаємодії зі ЗМІ ПАТ «Львівобленерго».

нема світла

13 жовтня забудовник. у м. Городку на  вул. Львівській пошкодив кабельну лінію 6кВ під час проведення земляних робіт, які здійснювались без погодження з енергопостачальником в охоронній зоні кабельної лінії електропередачі 6кВ.

Внаслідок цього о 11.32 год. 13 жовтня спрацював струмовий захист на районній підстанції напругою 35/6 кВ №108 «Городок», що призвело до припинення електропостачання побутових та промислових споживачів м.Городка, с.Черляни, с.Керниця. Пізніше працівники Городоцького РЕМ відновили електропостачання споживачам  окрім тих, які живляться від пошкодженої забудовником кабельної лінії.

Забудовник не лише пошкодив кабельну лінію ПАТ «Львівобленерго», але й  намагався це приховати, не допускаючи працівників РЕМ на територію земельної ділянки для встановлення місця пошкодження кабельної лінії.

Лише о 16.30 14 жовтня пошкодження кабельної лінії було локалізоване, встановлено дві кабельні муфти і відновлено електропостачання споживачам.

Внаслідок дій забудовника більше доби залишались без електропостачання 10 юридичних та 64 побутових споживачі.

Завдані збитки ПАТ «Львівобленерго» склали понад 18 тис. грн, не кажучи про моральну і матеріальну шкоду, які даний забудовник завдав споживачам електроенергії.

ПАТ «Львівобленерго» звернулось з листом до начальника Городоцького РВ ГУ МВСУ у Львівській області, прокурора Городоцького району та голови Городоцької райдержадміністрації щодо проведення розслідування за  фактом пошкодження електрообладнання та притягнення до відповідальності причетних осіб згідно з чинним законодавством України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *