ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині судитимуть 30 дезертирів

|

На Львівщині до судів скеровано 30 обвинувальних актів стосовно громадян, які ухилялись від призову за мобілізацією. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури у Львівській області.

Так, прокуратурою Сколівського району затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно 28-річного мешканця смт.Славське, який ухилявся від призову за мобілізацією.

дезертир

Останній, отримавши повістку та не маючи правових підстав на відстрочку від призову, умисно не прибув у визначений час до Сколівського районного військового комісаріату для

Зазначимо, що цьогоріч судами ухвалено обвинувальні вироки стосовно 25 громадян-мешканців області, які вчинили аналогічні кримінальні правопорушення за ст. 336 КК України.

Водночас, незважаючи на закінчення мобілізації, відповідно до Указу Президента України «Про часткову мобілізацію» від 14.01.2015, затвердженого Законом України №113-VIII від 15.01.2015, правоохоронними органами області продовжується досудове розслідування у 171 кримінальному провадженні за фактами ухилення від мобілізації та перешкоджання законній діяльності Збройних Сил України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *