ОСТАННІ НОВИНИ

Правоохоронці розшукують двох водіїв-втікачів, які збили пенсіонерів

|

Правоохоронці просять зголоситися очевидців автопригод, що трапились учора на Львівщині. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі управління ДАІ у Львівській області.

medium-14347878787-e215fb9dd27d1b27f0d529f175f59d2a

Один такий випадок відбувся вчора, 14 жовтня, близько 20.20 години на вулиці Івана Франка у місті Городок. За попередніми даними, невідомий водій, керуючи невстановленим автомобілем, не обрав безпечної швидкості руху, наїхав на 76-річну жінку та залишив місце пригоди. Внаслідок ДТП бабуся отримала відкриту черепно-мозкову травму, перелом руки, забій ребер та колін. Постраждалу шпиталізували до Городоцької районної лікарні.

Ще один випадок трапився цього ж дня близько 20-ї години у селі Волиця, що у Сокальському районі. Невідомий водій, керуючи невстановленим транспортним засобом, збив 62-річного чоловіка та втік. У результаті наїзду пішохід отримав закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, множинні рани грудей, перелом ребер. Зараз чоловік у лікарні.

Правоохоронці просять відгукнутися очевидців цих автопригод, а також усіх, хто має будь-яку інформацію про водіїв-утікачів.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *