ОСТАННІ НОВИНИ

Львівських бійців АТО та їхні родини запрошують на благодійний концерт

|

У п’ятницю, 16 жовтня, в актовому залі військової частини 80-ї окремої аеромобільної бригади (вулиця Стрийська, 88) до Дня Захисника України у Львові відбудеться святковий благодійний концерт «Гідним Слави Героїв!». Захід відбудеться для учасників АТО та їх сімей. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

1425548599_2014_10_14

У святковій програмі візьмуть участь: український естрадний співак, Заслужений артист України, Народний артист України – Мар’ян Шуневич; квартет бандуристок «Львів’янки» Львівської обласної філармонії; українська співачка і телеведуча, громадський діяч – Софія Федина; естрадний балет «Time out». Ведучими концертної програми будуть: громадський діяч, співак та учасник гурту «Хочу ще!» – Юрій Шивала та Софія Федина. Також, гостем святкової програми буде співачка та автор пісень Христина Панасюк з м. Рівне.

Окрім того, участь у заході візьмуть представники громадських організацій та благодійних фондів, які працюють з учасниками АТО та їх сім’ями, ветерани війни, учасники групи взаємопідтримки учасників АТО та їх сімей.

«Прикро, що не усім родинам учасників АТО сьогодні до душі святкування: понад 50 львівських родин оплакують незворотну втрату в своєму житті. Війна є надзвичайно великою трагедією для всіх нас. Материнський біль, сльози дружин і очікування батька дітьми не вщухатимуть ще довго. Тому ми маємо бути сильними і єдиними. Ми потрібні учасникам АТО не лише через матеріальне забезпечення, але й бути духовною підтримкою. Дякую всім і кожному, хто долучився до цього благодійного концерту. Попри все, життя триває і необхідно його  наповнювати любов’ю  та толерантністю, тоді перемагатимемо не лише на фронті, а й у власних душах», – зазначила в.о. директора Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї дітей та молоді.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *