ОСТАННІ НОВИНИ

Дві львів’янки з дитиною обікрали бабусю на 100 тисяч

|

У Львові дві злодійки обікрали помешкання, поки у ньому знаходилась пенсіонерка. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУМВС України у Львівській області.

обікрали

До Стрийського райвідділу міліції надійшла заява від 25-річного місцевого мешканця про те, що з його помешкання дві жінкиромської національності викрали гроші та ювелірні вироби.

Виїздом слідчо-оперативної групи було встановлено, що подія сталася коли чоловік знаходився на роботі. В квартирі була його 83-річна бабця. Десь по опівдні у двері помешкання постукали дві жінки, одна з яких тримала дитину на руках. Вони попросили склянку води для малечі.

Пенсіонерка не змогла відмовити жінкам. Та коли принесла воду, то ті сказали, що вона вже не потрібна і пішли геть. Господиня, запідозривши недобре, кинулася до сімейної «схованки» у спальній кімнаті. Пакета, в якому зберігалися 90 тисяч гривень готівкою та золоті прикраси, на місці не було.

За фактом скоєння крадіжки зараз проводиться слідство. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Правоохоронці просять усіх громадян бути пильними і не пускати у свої помешкання незнайомих осіб. Якщо ж до того візитери поводитимуться підозріло, то повідомляйте про таких «гостей» працівників  міліції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *