ОСТАННІ НОВИНИ

У Самборі чоловік до смерті побив місцевого жителя

|

У Самборі правоохоронці перекваліфікували кримінальне провадження, відкрите за фактом смерті 46-річного чоловіка з «раптова смерть» на «умисне тяжке тілесне ушкодження». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУМВС України у Львівській області.

побиття

У Самбірський міськвідділ міліції, 30 вересня об 11.30, надійшло повідомлення від чергової медсестри місцевої центральної районної лікарні. За словами медпрацівника, у реанімаційному відділенні лікарні помер 46-річний мешканець Самбора, котрий був доставлений до лікарні з діагнозом «гостра алкогольна інтоксикація». За цим фактом правоохоронці відкрили провадження з кваліфікацією «раптова смерть».

Проте, після розтину тіла, судмедексперти виявили внутрішні пошкодження, а саме – «розрив брижі тонкого кишківника, тупа травма живота, що призвели до масивної крововтрати, від якої настала смерть» потерпілого.

У зв’язку з цим правоохоронці перекваліфікували провадження з «раптова смерть» на «умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого» – кримінальне правопорушення, передбачене ч.2 ст.121 КК України, що карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років.

В ході досудового розслідування працівники міліції встановили, що загиблий отримав травми під час конфлікту, що виник між ним та 36-річним мешканцем Самбора, котрий перебував у нетверезому стані. Подія сталась за день до смерті потерпілого о 12.30 біля одного з магазинів у Самборі.

Під час конфлікту нетверезий чоловік наніс потерпілому кілька ударів в обличчя, а коли той впав, кілька ударів ногами в живіт. Внаслідок цього чоловік отримав травми, від яких невдовзі і помер у реанімаційному відділенні лікарні.

Працівники міліції оголосили нападнику про підозру у скоєнні злочину, а суд обрав для нього міру запобіжного заходу – домашній арешт. Триває слідство.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *