ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині утворили майже 11 тисяч виборчих округів

|

Для проведення місцевих виборів на Львівщині утворили 10 940 виборчих округів. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

247003

Як розповів начальник відділу адміністрування апарату Львівської обласної державної адміністрації Федір Алєйніков,  на території Львівської області, зокрема, утворено 84 округи для виборів депутатів обласної ради, 312 – для виборів депутатів міських рад міст обласного значення, 802 – для виборів депутатів міських рад міст районного значення, 734 – для виборів депутатів районних рад, 8 344 – для виборів сільських, селищних рад, 43 – для виборів міських голів, 621 – для виборів сільських, селищних голів.

Щодо перших виборів депутатів сільських, селищних, міських рад об’єднаних територіальних громад та відповідних сільських, селищних, міських голів, яких в нашій області заплановано провести 15, то загалом утворено 289 виборчих округів: 22 округи для виборів депутатів Новокалинівської міської громади і один округ для виборів Новокалинівського міського голови, 252 округи для виборів депутатів сільських, селищних громад та 14 округів для виборів сільських, селищних голів.

Більше ніж на Львівщині виборчих округів утворено тільки у Вінницькій області – 11 190. Загалом в Україні на цих місцевих виборах функціонуватиме 168 450 виборчих округів.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *