ОСТАННІ НОВИНИ

Чоловіку загрожує п’ять років тюрми за захист від нападника

|

У Бориславський міськвідділ міліції, в ніч на 6 жовтня, надійшло повідомлення від лікаря місцевої центральної лікарні про те, що до них за медичною допомогою звернувся 23-річний місцевий мешканець. Лікарі поставили пацієнту діагноз: «поранення лівої гомілки». Про це Львівському порталу повідомили у пре-службі ГУМВС України у Львівській області.

кулі пмр

Виїздом на місце події слідчо-оперативної групи встановлено, що 5 жовтня близько 22.00 потерпілий, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, напав на 44-річного мешканця Борислава.

Нападник підбіг до чоловіка ззаду та почав наносити йому удари руками та ногами, погрожував та лаявся. З метою самозахисту чоловік, котрий зазнав нападу, витягнув з кобури пристрій для відстрілу гумових куль та здійснив кілька пострілів з метою самозахисту. Перший постріл, здійснений у повітря, не зупинив нападника, а одним з наступних – поранив хулігана у ногу.

За кілька годин потерпілий звернувся по допомогу до центральної міської лікарні Борислава.

Правоохоронці встановили, що зброя, пристрій для відстрілу гумових куль ПМР, зареєстрована належним чином.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею «хуліганство». Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до п’яти років. Триває слідство.

Фото: ua.korrespondent.net

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *