ОСТАННІ НОВИНИ

Українці перестали перераховувати гроші на армію

|

В рамках акції «Підтримай Українську армію» на рахунки Міністерства оборони України надійшло понад 159 мільйонів 707 тисяч гривень. З них у 2015 році надійшло менше 7 мільйонів гривень. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Міністерства оборони України.

армія

За даними відомства станом на 7 жовтня в рамках акції «Підтримай Українську армію» на рахунки Міністерства оборони України в якості допомоги Збройним Силам України від юридичних і фізичних осіб надійшло понад 159 мільйонів 707 тисяч гривень. З них у 2015 році надійшло понад 6 мільйонів 425 тисяч гривень.

Із загальної суми 144,991 мільйона гривень – грошові перекази на матеріально-технічне забезпечення, решта – на медичне забезпечення Збройних Сил України.

За допомогою дзвінків на єдиний мобільний номер «565» на підтримку Української армії перераховано 1 мільйон 151,5 тисячі гривень (усі – на матеріально-технічне забезпечення ЗС України).

Міністерство оборони, Збройні Сили України висловлюють щиру вдячність усім небайдужим громадянам, які долучилися до благодійної акції «Підтримай Українську армію», та продовжують надавати допомогу вітчизняним Збройним Силам з метою підвищення їх боєготовності та зміцнення обороноздатності держави.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *