ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’яни-шахраї розкрадали лотерейні кошти по всій Україні

|

Працівники управління протидії злочинності у сфері економіки ГУМВС України у Львівській області викрили та припинили діяльність злочинної групи, учасники якої організували шахрайську схему для розкрадання коштів лотереї. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУМВС України у Львівській області.

лотерея

До складу злочинної групи входило четверо осіб.  Організатор незаконного «бізнесу» – працівниця компанії, що займалась розповсюдженням лотерей, розробила схему розкрадання коштів підприємства та залучила до неї трьох своїх знайомих.

Володіючи детальною інформацією про роботу компанії, використовуючи своє службове становище, маючи доступ до спеціальних службових програм та підробляючи деякі документи, протягом 2013-2014 років зловмисники заволоділи коштами у сумі понад 1,8 млн гривень.

Учасники злочинної групи отримували неконтрольований прибуток, одночасно одержуючи кошти по виграшних лотерейних білетах у бухгалтеріях регіональних представництв компанії та через платіжні термінали, розташовані у Львівській, Рівненській, Тернопільській, Закарпатській, Волинській, та Хмельницькій областях.

Суд обрав для учасників злочинної групи міру запобіжного заходу – арешт з можливістю звільнення під заставу у сумі від 139 тисяч гривень до 160 тисяч гривень. Наразі лише один з арештованих скористався можливістю бути звільненим під заставу, троє зловмисників перебувають під арештом.

Фото: dt.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *