ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині рецидивіст обікрав власну родину

|

У Червонограді, що на Львівщині, чоловік, котрий провів у в’язниці понад 30 років, обікрав квартиру своїх родичів. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУМВС у Львівській області.

pograbuvav rodynu

У Червоноградський міськвідділ міліції  3 вересня  звернулась 48-річна місцева мешканка, котра повідомила, що з її квартири викрадено 700 гривень та банківську картку.

Працівники райвідділу встановили, що до скоєння крадіжки причетний 50-річний мешканець міста Червоноград – двоюрідний брат чоловіка заявниці.

«Чоловік неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за пограбування, шахрайства, злочини, пов’язані з наркотиками. За гратами провів 31 рік, проте знову повернувся до скоєння злочинів. Зловмисник мав ключі до квартири брата і, вибравши момент, коли вдома нікого не було, проник у приміщення та викрав гроші і банківську картку», – йдеться в повідомленні.

Працівники Червоноградського міськвідділу міліції скерували до суду матеріали кримінального провадження щодо злодія – рецидивіста.

Зловмиснику загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Фото : Соціальні мережі

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *