ОСТАННІ НОВИНИ

У зоні АТО вже третю добу абсолютна «тиша»

|

Протягом минулої доби у зоні АТО противник повністю дотримувався режиму припинення вогню. Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі АТО.

zsu_d49f1

Водночас зазначено, що вчора також не було зафіксовано випадків порушення перемир’я і в районі лінії розмежування на тимчасово окупованих територіях.

«Загалом же в зоні антитерористичної операції повна тиша зберігається вже понад три доби», – резюмували у прес-центрі АТО.

Також повідомили про те, що серед місцевих мешканців щоразу зростає невдоволення політикою так званих «ЛНР» і «ДНР»: «За нашою оперативною інформацією, на тимчасово окупованих територіях люди і надалі розчаровуються політикою «руського мира», яку так завзято намагаються нав’язати лідери невизнаних республік. Так, рядові бойовики та псевдо правоохоронці так званих ЛНР, ДНР напряму обурюються низьким рівнем фінансування та умовами у яких проходять службу. Тож не рідко, аби хоч трохи заробити, найманці продають власну зброю і боєприпаси. Водночас, влада невизнаної ЛНР, розуміючи що в регіоні багато майже не контрольованих озброєних людей, планує на законодавчому рівні закріпити за правоохоронними органами кураторів з Російської Федерації».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *