ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські та харківські армреслери позмагаються за чималу суму

|

У неділю, 4 жовтня, Львів прийматиме перший український командний турнір з армреслінгу серед професіналів – «Битва міст». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

армреслінг

Цього разу за звання переможця змагатимуться найсильніші представники Львова і Харкова. Серед них ― призери Чемпіонату Світу, Чемпіонату Європи та Кубку України, а також переможці міжнародного турніру «Кубок Лева».

Змагання відбудуться у 5-ти раундових поєдинках серед 5-ти вагових категорій (70, 78, 86, 95, 95+ кг) за системою Arm-Fight. Переможцем стане той, хто здолає суперника у трьох і більше раундах поєдинку. Команда, яка здобула перемогу у трьох і більше поєдинках, переможе у турнірі. Призовий фонд змагань ― 22 500 грн.

Сцена, на якій мірятимуться силою спортсмени, буде встановлена перед Львівським національним університетом імені І. Франка (вул. Університетська, 1). Початок турніру – о 14.00. Цього року турнір буде присвячений батьку українського спорту – Івану Боберському.

«Для нас найбільшим пріоритетом у роботі є максимальна промоція спорту та фізичної культури. Найкращим інструментом для цього є проведення спортивно-масових заходів у нашому місті. Тому запрошуємо львів’ян, а також гостей міста, відвідати цей видовищний спортивний захід», – запросив Володимир Шнайдер, начальник управління молоді, сім’ї та спорту.

Організатор дійства – Львівський обласний осередок ВГО «Українська Федерація Армспорту». Деталі на сайті осередку: www.armgeneration.com.

Фото: соціальні мережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *