ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’яни не пускають у власні помешкання працівників «Львівгазу»

|

Половина львів’ян, яким потрібно встановити газові лічильники просто не впускають працівників «Львівгазу» до своїх помешкань. Про це сьогодні на прес-конференції розповів начальник управління експлуатації газового господарства Львова Павло Сербан, передає кореспондент Львівського порталу.

london st1(1)

За словами  П. Сербана, з тих шести тисяч дев’ятиста квартир у Львові, де ще потрібно встановити лічильники, половина мешканців свідомо не хочуть цього робити.

«Наші бригади і зранку і ввечері обходять всі ті квартири, де ще досі немає лічильників і навіть попередньо домовляються з мешканцями на конкретний день. Але, як тільки приїжджає наша бригада квартира чомусь зачинена, людей немає. Тобто це найбільша проблема, чому ми не можемо оперативно всім встановити лічильники», – розповів П. Сербан.

12047051_1060382350640165_5325893565286215064_n

Окрім того, як додав П. Сербан у Львові залишається багато адрес, де щоб встановити лічильник потрібно багато часу та ресурсів. Тому, щоб всім встановити лічильники «Львівгаз» вивішує у під’їздах оголошення, та співпрацює з ЖЕКами та ОСББ.

« Ми працюємо з усіма можливми структурами, щоб вони теж долучались до переконування мешканців будинків організовано встановлювати лічильники на газ», – додав П. Сербан.

Нагадаємо, що квартири у яких до 1 січня не буде газових лічильників взимку сидітимуть без блакитного палива.

Фото: merantiplus.com.uaПрес-клуб Львів

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *