ОСТАННІ НОВИНИ

Через скарги підприємців двох митників підозрюють у корупції

|

Львівська митниця ДФС  розпочала службове розслідування щодо діяльності керівництва митних постів «Броди» та «Стрий» через скарги підприємців. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛОДА.

mutnucia

Начальник митниці ДФС Лев Прокіпчук, очільник ЛОДА Олег Синютка провели спільну нараду з підприємцями Львівщини. Бізнесмени поскаржилися на роботу митних постів «Броди» та «Стрий», зокрема на небажання працвіників вчасно розмитнити товар. Керівник області доручив провести службове розслідування щодо перевірки фактів зловживань, озвучених підприємцями на нараді, та звільнити керівників митних постів “Броди” та “Стрий”

«Підприємці, які займаються зовнішньо-економічною діяльністю, скаржилися на те, що керівники митних постів “Броди” та “Стрий” відмовили їм у розмитненні товару. Бізнесменам було сказано, що план збору митних платежів на серпень місяць уже виконано, відповідно їм порадили повернутися на митницю уже у вересні. Через такий підхід митників підприємці втратили час. Крім того, їм довелося заплатити додаткові кошти за збереження товару. Цих фактів цілком достатньо для того, аби розпочати службове розслідування, за результатами якого прийматимемо кінцеве рішення про звільнення керівників зі займаної посади», – переконаний Лев Прокіпчук.

Нагадаємо, що очільник ЛОДА Олег Синютка попросив підприємців розмитню вати свої товари на території Львівщини.

Фото : соціальні мережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *