ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відбулася операція з затримання кримінальної банди

|

Працівники управління карного розшуку Головного управління МВС України у Львівській області у понеділок, 28 вересня,  затримали чотирьох чоловіків, які намагалися заволодіти трьома мільйонами гривень. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУМВС України у Львівській області.

затримали

Злочин було скоєно під час перевезення коштів представниками однієї із охоронних фірм.

До розбійного нападу члени злочинного угруповання готувалися ретельно. Маючи інформацію про те, ким, коли, куди і скільки грошей транспортуватиметься, четверо зловмисників близько 10.30 приїхали на вулицю Богдана Хмельницького у Львові. Прибули туди автомобілем «ДЕУ-Ланос» з номерними знаками, викраденими з іншого транспортного засобу.

Очікуючи машину з грошима, зловмисники й гадки не мали, що за їх діями вже ведеться спостереження. Тож коли кримінальний квартет взявся за реалізацію своїх намірів, працівники міліції затримали нападників, озброєних кастетами та молотками. Згодом в їх автомобілі були виявлені також парики та інші засоби для маскування.

«Всі четверо зловмисників – непрацюючі мешканці Львова у віці від 23 до 40 років, один із них раніше судимий. Всі вони затримані відповідно до ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України та перебувають зараз в ізоляторі тимчасового тримання», – повідомив начальник ГУМВС України у Львівській області полковник міліції Дмитро Загарії.

Відкрите кримінальне провадження за ч.4 ст.187 Кримінального кодексу України (розбій). Скоєння цього правопорушення карається позбавленням волі на строк від восьми до п’ятнадцяти років із конфіскацією майна.

Як повідомив Дмитро Загарія, проводиться перевірка щодо причетності затриманих до скоєння інших злочинів. Вже правоохоронці зібрали достатньо інформації про те, що злочинні група дотична до вчинення кількох грабежів, розбоїв та крадіжок на території Західної України.

Фото: eveningkiev.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *