ОСТАННІ НОВИНИ

Львівщина та Закарпаття об’єднаються у галузі туризму

|

Львівщина презентувала туристично-рекреаційну привабливість регіону на ХІV Міжнародній туристичній виставці-ярмаркові “Тур’євроцентр – Закарпаття 2015”. За результатами цього заходу між департаментом міжнародного співробітництва і туризму Львівської ОДА та управлінням туризму і курортів Закарпатської облдержадміністрації досягнуто ряду домовленостей. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛОДА.

закарпаття

«Зокрема, ми домовилися про підписання угоди щодо співробітництва та розвитку туристичних можливостей між нашими регіонами. Також досягнуто домовленостей про обмін і розміщення туристичних банерів на Львівщині та Закарпатті, про формування туристичного потенціалу областей Західного регіону й про розвиток туристичної інфраструктури і гірськолижних курортів Тисовець- Славське-Боржава», – розповів директор департаменту міжнародного співробітництва та туризму Львівської ОДА  Лев Захарчишин.

Окрім Львівщини туристичні можливості на виставці представили провідні експерти з питань туризму, представники туристичного бізнесу, керівники інвестиційних проектів, регіональних закладів відпочинку та оздоровлення, власники об’єктів сільського зеленого туризму Сумської, Волинської, Херсонської, Тернопільської, Київської, Рівненської та Закарпатської областей.

Фото: zakarpattya.net.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *