ОСТАННІ НОВИНИ

До наступного року мають відкрити індустріальні парки в Яворові та Новому Роздолі

|

На Львівщині нині на завершальній стадії індустріальні парки в Яворові та Новому Роздолі. Про це сьогодні, 29 вересня, на прес-конференції заявив  директор департаменту економічного розвитку, торгівлі та промисловості Львівської облдержадміністрації Василь Лозинський, передає кореспондент Львівського порталу.

1347980449_industrial_park

«Уже всім відомо про початок роботи парку у Рясне-2, де стала керуючою  голландсько-чеська компанія «СТР». Однак, ми не зупиняємося на цьому: маємо бачення розвитку ще низки індустріальних парків на території Львівщини. Це буде індустріальний парк в Яворові та Новому Роздолі», – наголосив посадовець.

За його словами, на ці два парки були подані заявки ще два роки тому за програмою транскордонного співробітництва  Польща-Україна-Білорусь.

«Роботи нині на стадії завершення. Наступного року плануємо залучати гроші на інфраструктуру (дороги, підведення комунікацій). Тобто, площадки вже будуть готові для того, щоби керуюча компанія брала на роботу та залучала конкретні підприємства», – пояснив Василь Лозинський.

І додав, що також індустріальні парки планують зводити у Кам’янці-Бузькій, Городку та Стрию.

Фото: vestnik.in.ua

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *