ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові знову «взялися» за відновлення місцевої «статуї Свободи»

|

Завтра, 29 вересня, о 18.00 годині у Львівському національному академічному театрі опери та балету ім. Соломії Крушельницької відбудеться благодійний концерт у межах щорічного благодійного заходу «Х Аукціон надій». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

1297168103_statuya-svobody

Ведучим вечора буде відомий історик, львовознавець, радіоведучий Ігор Лильо. Саме від нього глядачі дізнаються нові факти про історію створення скульптури Ощадності. Адже на реставрацію цієї пам’ятки архітектури підуть всі гроші, зібрані за продаж квитків на концерт.

У програмі виступи: артистів балету Львівської опери, вокального колективу «Ва-банк», лауреатки всеукраїнських та міжнародних фестивалів та конкурсів Анастасії Любєзної, ансамблю бального танцю «Грація», народного ансамблю бандуристів «Заспів» та інших.

Квитки можна придбати в Євчак Христини (тел. 063 2139014).

Довідка

«Аукціон надій» – наймасштабніший щорічний благодійний захід, який проводять студенти Університету банківської справи. Зазвичай, лотами на Аукціоні виставляються речі авторитетних та впливових українців з галузей політики, економіки, культури, шоу-бізнесу, спорту тощо.

Фото: www.radiosvoboda.org

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *