Прокуратура хоче покарати дезертира із зони АТО

|

Військова прокуратура Луцького гарнізону Західного регіону України
25 серпня спрямувала до Володимир-Волинського міського суду Волинської області  обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно військовослужбовця, підозрюваного у самовільному залишенні військової частини. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі військової прокуратури Західного регіону України.

дезертир

Встановлено, що цей військовослужбовець у грудні 2014 року самовільно залишив військову частину та лише через 5 місяців, у травні 2015 року, повернувся на військову службу.

За результатами підготовчого засідання судом винесено рішення про повернення обвинувального акту прокурору. Військовою прокуратурою зазначене рішення суду оскаржується в апеляційному порядку.

Під час досудового розслідування зібрано достатньо доказів для  доведення вини військовослужбовця в суді.

У ході досудового розслідування з’ясовано, що указаний військовослужбовець приймав участь у бойових діях в зоні проведення антитерористичної операції. Разом з цим, зазначають у прокуратурі,  закон однаковий для всіх і дотримання його положень є обов’язковим для всіх громадян, якими б титулами, нагородами і заслугами перед державою і суспільством вони не були відзначені.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *