ОСТАННІ НОВИНИ

Правоохоронці відкриють кримінальну справу щодо незаконного будівництва на площі Ринок

|

Питання незаконних забудов у Львові обговорили на нараді за участі заступника голови Львівської обласної державної адміністрації  Ірини Гримак, представників Держархбудінспекції, прокуратури, судів, Львівської міської ради та громадських активістів. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛОДА.

бузівництво

Найбільше обурення в громадських активістів викликало будівництво, яке ведеться на площі Ринок. Будівельні роботи тривають  за чотирма адресами: пл. Ринок, 27, 28, 36, 37.

«Під виглядом реставраційних робіт нищаться пам’ятки архітектури. Львівська міська рада на це закриває очі, правоохоронні органи не реагують, подекуди навіть не приймають заяв, які ми подаємо», – зазначила громадський активіст Олеся Дацко.

За результатами розгляду цього питання, Ірина Гримак доручила директору департаменту Державної архітектурно-будівельної інспекції у Львівській області Роману Желиху підготувати лист в правоохоронні органи про відкриття кримінальної справи щодо факту проведення будівельних робіт на площі Ринок, 27, 28. Також представники прокуратури повинні надати інформацію щодо будівництва, яке ведеться на пл. Ринок,  36, 37.

Загалом за підрахунками активістів у Львові налічується 46 об’єктів незаконного будівництва.

До речі, Ірина Гримак ініціювала проведення ще ряду зустрічей із мешканцями міста щодо питання незаконного будівництва у Львові. Зустрічі відбуватимуться двічі на місяць.

Фото: ЛОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *